Velkommen til min blog, Frihedsfeministen.Her vil jeg skrive og sætte Facebookopslag ind om kvindesagen og demokratiet, både den etniske, tværetniske, religiøse og den kulturelle fra en liberal politisk vinkel. 


Jeg er født i 1951
Jeg var allerede i mine tidligere ungdomsår aktiv i politik. Jeg blev medlem af DKP i 1972.
Var aktiv i Rødstrømpebevægelsen og medforfatter til Kvinde Kend Din Krop, som udkom første gang i 1975.
Da muren faldt i Berlin i 1989, skiftede jeg parti til Socialdemokratiet, og da familielivet igen tillod det, blev jeg igen aktiv i kvindesagen.
Qua mine oplevelser som jordemoder med de første indvandrerkvinder stiftede jeg i samarbejde med muslimske kvinder. Q Freedom i 2009, som arbejdede for at få begrebet Social kontrol sat på dagsordenen og få politikere og samfundet gjort opmærksom på visse muslimske kvinders manglende selvbestemmelse.
Da modstanden mod Q Freedom blev for massiv, stiftede jeg i 2012 i Socialdemokratisk regi,  netværket, Tværetnisk Kvindenetværk.
Kampen for den personlige frihed så jeg mere i Liberal Alliance. Efter 25 års medlemskab af Socialdemokratiet, skiftede jeg til LA i2013.
Dog indfriede LA ikke mine ønsker i ligestillingspolitikken og den tværkulturelle frihedskamp, hvorfor jeg igen forlod LA i 2015.
I dag er jeg offentlig aktiv debattør og partiløs.

 
Medlem af P1’s lørdag morgenprogram, Moralens Vogtere, og deltager i offentlige debatter, samt i medierne, når de inviterer til samtale og debat.


Jeg er gift med Carsten West siden 1975, Vi har fire børn og foreløbig 5 børnebørn.

KAREN WEST

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round