Integrationsborgmesteren har misligeholdt sit embede.

July 11, 2017


 

 

I Berlingske i dag, den 11.juli 2017, fortæller lederen af den bolig-sociale indsats i Mjølnerparken, Eskild Dahl Pedersen, at 8 ud af 10 ægtepar i København på kontanthjælp, har ikke-vestlig baggrund, incl. efterkommere. 
Det er blevet en livsstil for dem, siger EDP.

 

Anna Mee Allerslev, integrationsborgmester i København, har forvaltet sit embede så ringe, at der er kommet flere ikke-vestlige borgere på kontanthjælp, og at det er blevet en forretning, hvordan man bedst snyder systemet.
Vi har kommunalvalg til november og enhver, der tager integration alvorlig, burde undlade at stemme på Anna Mee Allerslev.

 

Den manglende indsats og hendes berøringsangst koster samfundet milliarder, både hvad angår de utilpassede unge, bandekriminaliteten, den sociale kontrol, islamisternes kontrol, og de mange ikke vestlige indvandrere på kontanthjælp.

Hele integrationsembedet i København lider mere end nogensinde, fordi hun besøger moskeer, imamer og forstår alle dem, der netop arbejder imod integrationen. 
På alle integrationsområder er det kun blevet værre i AMA's borgmesterperiode, selvom hun i alle år har lovet at løse integrationsproblemerne.

 

Det er ganske enkelt en skandale af dimensioner!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Please reload

February 28, 2018

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round