Jeg som model med headwear.

July 11, 2017

 

 

 

Jeg blev inviteret til at være med i en fotoserie med Helen Latifi's smukke headwears. 
Det kom der bl.a. dette flotte billede ud af. Tak til Asim Iqbal.
Jeg mener stadigvæk, at kan vi nedtone det religiøse symbol , men samtidig kunne dække håret, er det her en formidabel løsning.
Jeg vil lade billedet være coverbillede et stykke tid. :)

______________________________________
Mine headwears kan tages på af alle, uanset alder, politisk eller religiøst ståsted ❤️
Mød Karen West i Norah Graceful....

Da jeg var ung, var jeg Rødstrømpe og nogle af os gik med “lilla” ble om hovedet, selvom den nu ikke altid var lilla. På arbejdspladsen, som jordemoder, gik jeg altid med en hvid ble, men ellers kunne bleen have flere forskellige farver alt efter humør og tøjvalg. Den var især god på en dårlig hårdag, men jeg ville vel også vise, at jeg tilhørte Rødstrømpebevægelsen og den progressive feminisme.
Ble på hovedet blev umoderne, men kampen for seksuel frihed og ligestilling fortsatte.
Qua mit jordemoderarbejde var jeg vidne til, at mange etniske minoritets kvinder ikke havde den samme frihed og ligestilling, som vi etnisk danske kvinder havde vundet. 
Det førte til et samarbejde med fortrinsvis muslimske kvinder, hvor vores primære opgave var at få italesat begrebet social kontrol og få sat det på dagsorden blandt politikere og fremtrædende kvindeorganisationer.
Vi arrangerede debataftner, fleste i samarbejde med Verdenskulturcentret, skrev kronikker og havde møder med politikere. I løbet af de godt 8 år samarbejdet fungerede, opnåede vi, at der kom fokus på den manglende selvbestemmelse og frihed, nogle muslimske unge kvinder led/lider under.
Det har udelukkende været frivillige netværkskræfter, og vi modtog aldrig offentlige midler til det arbejde. Selvsagt mødte vi modstand, fra flere fløje, men den historie kan interesserede læse i den samtalebog, Frihedsfeministen, der blev skrevet om mig og mit netværksarbejde.
For mig har det handlet om, at vi på tværs af kultur, etnicitet og religion kunne finde en vej for alle kvinders selvbestemmelse og frihed. Derfor mener jeg, at det at dække håret med et smart headwear netop vil nedtone den religiøse del og mindske den religiøse barriere mellem os.
Alle kvinder burde frit kunne vælge at dække håret eller lade være, uden det sætter religiøse eller kulturelle skel mellem os.
Af Karen West

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Please reload

February 28, 2018

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round